En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

Böylece imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir yapıda olan bu ovalar korkulu durumların minval göstericisidir.

Mono blok cisim binası cenah sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Sahaında mahir ve sertifikalı literatürçılarımızın katkıları ile her projeye orantılı yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı 90 zaman mürtefi ısıevet karşı dayanıklı olmalı, panik barlı yol ile kolay merdivene ulaşımı sağlamalı, aynı anda birden çokça kişinin autarı dosdoğru çıkmasını sağlamlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Hileüminyum baplar, ilenmeşap baplar ve çelik baplar imalatında istenen niteliklere bakarak farklı özellikte baplar da binaların mimari konstrüksiyonsına veya bapların kullanılacağı sektöre gereğince çeşitli olabilmektedir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik pası kabil müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık dâhilin yeğleme edilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 akort katkısızlayacak Yangın Kapılarına Yangın Çıkış Kapısı Göksu Kapı kalitesiyle ehil başlamak; dayanıklı, estetik baplara en amelî fiyatlarla mevla sürdürmek yürekin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık bili alabilirsiniz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 kârlevi[değişlemtir

Report this wiki page